Saturday, February 2, 2013

GALA PREMIILOR CULTURII SĂLĂJENE

ANUL / YEAR III / Nr. 8 / 2013. 01.-03. Rubrica / Box: Evenimente / Events /
2013.02.01. Vineri / Friday - ora / h. 17:00
Zalău - Restaurant Transilvania

Autor / Author: Oana Lianu
Conf.univ. Dr. Universitatea din Oradea - Facultatea de Arte
Autor / Author: Ovidiu Iloc
Lect.univ. Dr. Universitatea din Oradea - Facultatea de Arte




GALA PREMIILOR CULTURII SĂLĂJENE
SĂLAJ CULTURES AWARDS'S GALA


La Zalău a avut loc, vineri, 1 februarie 2013, cea de-a treia ediţie a Galei Premiilor Culturii Sălăjene, manifestare organizată de Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Naţional Sălaj, director doamna Doina Cociş, cu ocazia Zilei Naţionale a Culturii.
 
Oana LianuEvenimentul a avut loc sub patronajul Ministerului Culturii, la restaurantul Transilvania din Zalău.

A treia ediţie a Galei Premiilor Culturale Sălăjene s-a bucurat de prezenţa a 300 de persoane: oameni de cultură, autorităţi publice şi locale, precum şi de cea a doamnei Luminiţa Constantin, secretar general adjunct în Ministerul Culturii, care a înmânat personal diplomeleşi trofeele de excelenţă.

Conf.univ. Dr. Oana Lianu a fost invitatul special al serii, primind Trofeul de Excelenţă şi Diploma de Excelenţă pentru întreaga activitate culturală, fiind sălăjeancă de origine. După încheierea decernării trofeelor şi diplomelor a susţinut un recital.



Ovidiu Iloc
Lect.univ. Dr. Ovidiu Iloc, tot sălăjean de origine, a fost de asemenea recompensat cu un Trofeu de Excelenţă pentru muzica piesei „Cuvântul Progres spus de mama sună teribil de fals”, montată pe scena Teatrului Trap Door din Chicago.